Rolling Scones

De 'Rolling Scones' werden geboren uit de Corona lockdowns. Elise, eigenaresse van brunchroom Canterbury Tales in Den Haag, kwam in actie om haar klanten blij te kunnen blijven maken met haar Engelse baksels en high teas én zo de bedrijfskosten te kunnen dekken. Dezelfde ondernemer, dezelfde baksels en koffie, maar nu op wielen. Crisis maakt creatief... zo kun je als ondernemer zomaar ergens op stuiten waar je heel gelukkig van wordt.

 "De verplichte sluitingen hebben me ontzettend aan het denken gezet", aldus Elise. "Je bent immers zo kwetsbaar. Een pand, personeel, vaste bedrijfskosten, alles loopt door. Gesloten of niet. Maar bovenal dwong het me terug te gaan naar de basis. Het ondernemen. Het plannen, bakken en experimenteren in de keuken. Persoonlijk aandacht geven aan gasten en klanten. Ik merkte dat ik dat in de hectiek van de bedrijfsvoering, eigenlijk ontzettend had gemist". 

"Canterbury Tales liep als een trein, maar daarmee raakte ik onbewust verder van mijn passie verwijderd. Die realisatie heeft er toe geleid dat ik in de winter van 2021 een knoop durfde door te hakken. Ik had met ongelooflijk veel plezier en trots mijn zaak opgebouwd en kon niet wachten dit concept voort te zetten als kleine lokale foodtruck!"

Volg mij online om op de hoogte te blijven van de bouw van mijn rollende zaak én mijn locatie in de wijk en stad vanaf het voorjaar van 2022! Ik rol rond, ik neem deel aan markten en ik ben uiteraard in te huren voor evenementen, feesten en high teas op locatie of thuis. Alle baksels zijn ook weer te bestellen voor afhaal of bezorging vanaf april. Tot snel!